19.ALKALOMMAL NYITOTTÁK MEG A GYŐRI KÖNYVSZALONT

VIDEO A MEGNYITÓRÓL
  
A könyv az életünkben mindig hozzánk tesz valamit. Ez a valami pedig olyan csodás dolog, amely az élet hétköznapjaiban való szomorúságainkat, vagy éppen a megfáradt testünket nyugalomba lendíti. Egy könyv, ha egy ember számára élvezetet tud nyújtani , már az író elmondhatja, hogy érdemes volt gondolataiba merülni és papírra vetni azt. A digitalizáció világában sem mondhatjuk el , hogy elfelejtődött a könyv. Maga ez a materiális elem úgy látszik, hogy a digitalizálódás korszakában is kivételes erővel tud meg maradni.
    Győrött 19.alkalommal nyitották meg pénteken  - és tart egész hétvégén - könyvkedvelő emberek számára a Könyvszalon néven elhíresült rendezvényt. Több helyszín biztosítja a lehetőséget ahhoz, hogy olvasó és író, költő és műkedvelő egyaránt találkozhassanak és eszmecserét folytassanak különféle témákban. Ezek a találkozók nagy érdeklődésre tartanak számot kisiskolás kortól kezdődően az egészen idős nyugdíjas könyvkedvelő emberig bezárólag. A mostani megnyitóünnepségen ismét részt vett szerkesztőségünk is , ahol a csodásan zenélő Muzsikás Együttes tagjai nyitották meg az idei évi rendezvényt. A megnyitó részleteit megtekinthetik a videón , melyet az ott készült élő adásunkból lemaradt nézőinknek ajánlunk szeretettel.

   VIDEO a Német Nemzetiségi Gáláról


Most sem maradhatott el a Német Nemzetiségű Gála sem. Teltházas közönség várta a produkciókat , melyet az alábbi linkre kattintva nézhetnek meg kedves olvasóink.
Szöveg és videók :
Gulyás Attila