Ez évi utolsó műsorát adta elő a Győr-Moson - Sopron - Megyei Nóta Egyesület

   A Győr - Moson - Sopron Megyei Nóta Egyesület pénteken délután három órai kezdettel tartotta ez évi utolsó nótaműsorát a győri József Attila Művelődési Házban.

      A teltházas produkción nem lehetett ott az egyesület elnöke, Krasznai Tamás, ugyanis betegsége miatt ezt nem tehette meg. A műsorvezető Csendesné Horváth Erzsébet volt, aki maga is énekesként ismert az egyesület tagjainak sorában . Gyönyörű összekötő szövegeivel, mosolygós és kedves megjelenésével, ebben a szerepben is kiválóan megállta a helyét. A mostani fellépők is igyekeztek mindent megtenni annak érdekében , hogy a színpadon ne csak fellépjenek, hanem valami plusszal is kiérdemeljék a közönség figyelmét.
Ábrahám Szilvia, - aki eddig a nóták mellett cigány dalok énekléséről ismert a nótakedvelők körében, - igazán szép műsort adott elő, aki kicsit megmutatkozott a Jazz - zene  stílusában is. 

A rögtönzött szólót éneklő előadó méltón vívta ki a közönség sikerét. Ez a legnehezebben játszható és énekelhető zenei stílus, amely kiadja az énekes és a zenei kísérő egyéni érzelmeit, ami sikerült a József Attila Művelődési Ház színpadán.
Frankó Ferenc  humora kissé elhalványult a mostani műsor alkalmával, azonban a romantikus személyiség jegyeiben kibontakozó Seress Rezső nóták tovább színesítették Frankó úr szerethetőségének jegyeit. Rácz Tímea és lánya nem csupán úgy hasonlítanak egymáshoz mint a két tojás, hanem stílusukban , énekhangjukban , kedvességükben , kiállásukban is egyezőek. Anya és lánya produkciója folyamán , a közönség hangja elakadt, síri csendben figyelték a lelkes, szép és nagyon szép népi viseletben előadott produkcióikat.
Jánosi Magdi a régi idők zenei ízlésének világát megpezsdítő kiváló énekes, a több évtizedes énekesi, szerzői tapasztalataival most is vidám hangulatot teremtett a közönség soraiban. Horváth József, Torkos József,Takácsné Ilonka,Bárdosi László,Turi Zsuzsa is emelte a színvonalat a rendezvény alkalmával. 
Rixer Károly kicsit előre forgatta az idő kerekét, ugyanis  kiváló "Elvis Presley hangjával",remek saját kísérésű gitárzenéjével, a karácsony hangulatát idézte fel egy jól ismert karácsonyi dallal.
Tímár Antal erőteljes bariton hangjával, sármos megjelenésével továbbra is töretlen népszerűségnek örvendett mint minden alkalommal a színpadon , ahol vastaps mellett kérték a ráadásszám eléneklésére. Varga Eta a "szerelmes asszony",  -ugyanis így konferálták fel fellépése előtt a közönség számára - a romantika jegyében énekelt csodálatosan gyönyörűen és szép nótákat, amiért vastapssal jutalmazta a megjelent publikum.
Varjasi Ildikó zene és dalszerző, Artisjus díjjal kitüntetett nótaénekes, mostani fellépése során is elkápráztatta a jelenlévőket felkészültségével. Nem hagyta cserben Ifj. Greznár Zoltán - és cigányzenekarát sem, ugyanis végig hegedült velük a színpadon.
      Összességében egy jó hangulatú műsort láthatott a nótát szerető közönség, akik együtt énekelve az énekesekkel lelkesítették a csapatot. A további szereplés egyenlőre várat magára, legközelebb jövő év tavaszán találkozhat újra a közönség az egyesület tagjaival.

VIDEO
VIDEO2
VIDEO3
VIDEO4
VIDEO5

Fotók -video - szöveg: 
Gulyás Attila

Taps az ablakokból, köszönet az egészségügyi dolgozók munkájáért Győrben

Egyre többen csatlakoznak esténként a kezdeményezéshez, tapssal köszönik meg az egészségügyi és szociális ágazatban dolgozók munkáját. Eg...