PÉLDÁT MUTATNAK A FELNÖVEKVŐ GENERÁCIÓ SZÁMÁRAA győri Hotel Konferencia adott otthont immáron hetedik alkalommal a helyi Paál László Képzőművészkör munkáit bemutató kiállításnak. Az eseményre nagyszámú közönség érkezett.

A kiállítást Rózsavölgyi László, Győr Város Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság alelnöke nyitotta meg. A kiállítás szakmai értékelője Gasparek Ildikó, az ART9000 elnöke és Tanai Guzon Anna művészeti vezető voltak.
Elsőként Rózsavölgyi László szólt a művészetet kedvelőkhöz. Örömét fejezte ki Győr Város nevében azért, hogy egyre több kiállítás nyílik a városban.Ez azért is nagy dolog, mert példát mutat a felnövekvő generáció számára, és remélhetőleg követői is akadnak a most kiállító alkotóknak.
Elhangzott a megnyitón az is, hogy maga az élet rejtőzködő szépségeivel, a színek harmóniájával,arcokkal és életképekkel találkozhatnak a művészetet pártoló közönség tagjai.
Sajnos minden évben az első kiállítás alkalmával szembesülni kell a képzőművészkör tagjainak azzal is, hogy valaki elmegy az égi képzőművészek táborába, akikre szeretettel gondolnak.A megnyitón Scharek Béla-harmonikán Fekete Barnabás-gitáron Tóth György dobokon közreműködött.
Fotó és szöveg :
Gulyás Attila

Taps az ablakokból, köszönet az egészségügyi dolgozók munkájáért Győrben

Egyre többen csatlakoznak esténként a kezdeményezéshez, tapssal köszönik meg az egészségügyi és szociális ágazatban dolgozók munkáját. Eg...